Llúpol, Cultura cervesera al cor de St.Andreu

«Al Llúpol pretenem difondre la Cultura Cervesera Artesana, tot generant un espai de coneixement, descobriment i gaudiment de la cervesa.
Al nostre celler trobaràs més de 200 referències nacionals i d’importació seleccionades per estils, amb molt d’interès en la qualitat del producte i en la filosofia de treball de les cerveseres amb les que colaborem.
La nostra botiga és un espai viu i en permanent rotació, per tant pots fer descobriments de cerveseres molt interessant i trobar també aquella clàssica que tant t’agrada. A més, també et pots endur alguna de les ampolles fredes.
També, a la botiga, pots trobar regals ben originals! Segur que tens algun compromís amb algun cerveser o cervesera, que millor forma que regalar-li un bon lot de cerveses artesanes seleccionades.
Al nostre Tap Room pots gaudir de 4 tiradors amb cerveses artesanes, algunes de les quals només estan per temps limitat. També pots picar alguna cosa, ja que a la nostra carta pots trobar una mica de tot per matar el cuquet…
Però a més a més, el Llúpol, també és un espai cultural i divulgatiu. La nostra programació abarca des de concerts de grups locals, a monòlegs fins a cates i tallers de descobriment de la cervesa artesana.»
0 Comentarios

Contesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

*

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Enviando

Copyright © 2020 Hop Guerrilla

Inicia Sesión con tu Usuario y Contraseña

¿Olvidó sus datos?

X